Annons

Företaget blir ny premiumpartner

Växjö • Publicerad 16 juni 2018
Foto: Jacob Gustafson

Länsförsäkring Kronoberg blir ny Premiumpartner till Öster i samhället. Därmed fördjupar parterna sitt fleråriga samarbete för att tillsammans fortsätta utveckla verksamheten.

– Vår målsättning är att fotboll ska vara för alla. Därför är det riktigt kul att vi på kort tid kan presentera vår tredje Premiumpartner för Öster i Samhället 2018. Det bevisar verkligen att vi gör mycket bra saker för samhället som våra partners vill vara en del av, säger Andreas Skagerlind, Försäljning- och Marknadschef Östers IF, i ett pressmeddelande.

Annons

Sedan tidigare är Länsförsäkringar Kronoberg engagerade i ungdomsturneringen LF Cup och LF Sommarlovscamp.

– Vi har under flera år haft ett fint samarbete med Öster i samhället, som vi nu fördjupar. Det ger oss möjligheter att utveckla de fantastiska insatser som vi har påbörjat, men också att starta nya aktiviteter som får barn och ungdomar i rörelse, för att må bra, ha roligt tillsammans och förhoppningsvis leva sina drömmar, säger Beatrice Kämpe Nikolausson, VD för Länsförsäkring Kronoberg.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons