Förlust för Växjö Lakers på hemmaplan

Sport • Publicerad 10 oktober 2020
.
.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Under lördagen möttes Växjö Lakers och Skellefteå på Vida Arena. Det blev vinst för Skellefteå med 1-3.

Inför matchen fick vi veta att Nässén hade utgått från truppen och att Melart tog platsen som sjundeback i stället.

Tre minuter in i period ett tryckte Robert Rosén in pucken i mål. Under andra perioden dominerade Skellefteå spelet men det blev inga mål från någon sida.

Det dröjde knappt två minuter in i den tredje perioden innan Skellefteå kvitterade via Richard Hugg. Senare i tredje perioden gjorde Tyler Morley mål assisterad av Darren Nowick.

Sju sekunder in i pwerplay-spelet för Skellefteå utökade de sin ledning via Andreas Wingerli, vilket innebär att matchen slutade 1-3.