Förlust på bortaplan för Växjö Vipers

2-3 är ställningen i kvartsfinalserien mellan Växjö Vipers och Mullsjö efter lördagens match. Mullsjö vann med 8-6 och trenden med hemmasegrar verkar hålla i sig.
Mullsjö • Publicerad 30 mars 2019
.
.Foto: Lena Gunnarsson

Efter elva sekunder tog Mullsjö ledningen men övertaget varade inte länge. Ludwig Persson kvitterade snabbt och sedan gjorde Manuel Engel 2-1. Perioden slutade 3-2 efter ytterligare ett Växjömål signerat Manuel Maurer.

I andra perioden utökade Manuel Maurer ledningen till 4-2 men sen fick Mullsjö fart. Innan pausvila stod det 5-5. Vipers femte mål gjorde Manuel Engel.

I tredje perioden tog Mullsjö ledningen med tre mål och innan Johan Roos reducerade till 6-8. Men det blev hemmalaget som vann. Nästa match i kvartsfinalserien spelas i Växjö den 2 april.