Annons

Försvarare klar för TAIF – bekräftar själv

Tingsryd • Publicerad 15 oktober 2018
Björn Karlsson.
Björn Karlsson.Foto: Roger Carlsson

Tidigare under dagen kom uppgifter om att Rävemålakillen Björn Karlsson, som har ett förflutet både i Växjö Lakers och Tingsryds AIF, är på väg till TAIF.

Backen har haft skadeproblem och därför inte spelat någon ishockey än den här vintern.

Annons

– Det har varit både roligt och tufft under säsongerna här. Jag vet att jag sa när jag kom hit att jag behövde komma ifrån Malmö efter alla skador. Nu fortsatte det i Oskarshamn, jag vet inte om jag ska kalla det oturliga skador och det blev nästan värre än i Malmö, säger Björn Karlsson till Östra Småland.

– Men det har varit mycket kul också. Jag är nöjd med hur klubben agerat och är tacksam att jag fått vara med och köra rehabiliteringen. De har behandlat mig schysst och det är jag tacksam för.

Till Östra Småland bekräftar Karlsson att han kommer att spela med Tingsryd säsongen ut. Förhoppningen är att försvararen ska börja spela matcher i november. Karlsson kommer att vara på plats i NGA redan i slutet av denna veckan.

– Tingsryd var en bra lösning. Vi kommer närmare familjerna hemma i Växjö. Det här var det bästa för familjen och löste sig snabbt och bra.

Björn Karlsson spelade som junior för Tingsryds AIF tidigt under karriären. Han har spelat SHL- och allsvenskamatcher för Växjö Lakers. Backen har även representerat Rögle J, Gislaved, Malmö, Pantern och så nu då Oskarshamn.

Alexander Jepsen
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons