Försvarare klar för TAIF – bekräftar själv

Björn Karlsson.
Foto: Roger Carlsson

Tidigare under dagen kom uppgifter om att Rävemålakillen Björn Karlsson, som har ett förflutet både i Växjö Lakers och Tingsryds AIF, är på väg till TAIF.

Backen har haft skadeproblem och därför inte spelat någon ishockey än den här vintern.

– Det har varit både roligt och tufft under säsongerna här. Jag vet att jag sa när jag kom hit att jag behövde komma ifrån Malmö efter alla skador. Nu fortsatte det i Oskarshamn, jag vet inte om jag ska kalla det oturliga skador och det blev nästan värre än i Malmö, säger Björn Karlsson till Östra Småland.

– Men det har varit mycket kul också. Jag är nöjd med hur klubben agerat och är tacksam att jag fått vara med och köra rehabiliteringen. De har behandlat mig schysst och det är jag tacksam för.

Till Östra Småland bekräftar Karlsson att han kommer att spela med Tingsryd säsongen ut. Förhoppningen är att försvararen ska börja spela matcher i november. Karlsson kommer att vara på plats i NGA redan i slutet av denna veckan.

– Tingsryd var en bra lösning. Vi kommer närmare familjerna hemma i Växjö. Det här var det bästa för familjen och löste sig snabbt och bra.

Björn Karlsson spelade som junior för Tingsryds AIF tidigt under karriären. Han har spelat SHL- och allsvenskamatcher för Växjö Lakers. Backen har även representerat Rögle J, Gislaved, Malmö, Pantern och så nu då Oskarshamn.

Läs mer

Nyheter

Trafikolycka på riksväg - traktor och personbil inblandade

Skadeläget är oklart.

Nyheter

Region Kronoberg öppnar upp för allmän provtagning

Från och med onsdag kan man testa sig.

Nyheter

Vårdare i Växjö får varning

En vårdare inom psykiatrin i Region Kronoberg varnas.

Nyheter

Mopedolycka i Växjö

Två personer fick skjuts hem av ambulans.

Nyheter

Trafikolycka på riksväg - stor påverkan på trafiken

Inträffade strax före lunch.

Nyheter

En person har avlidit under helgen

Nya coronasiffror från Region Kronoberg.