Annons

Forwarden lämnar Tingsryd för SHL

Tingsryd • Publicerad 5 juni 2018
Foto: Lena Gunnarsson

Emil Forslund lämnar Tingsryds AIF, där han spelade sedan säsongen 2013-14. Under tisdagen presenterades han som ny spelare i SHL-klubben Brynäs. I Gävleklubben återförenas han med förre TAIF-tränaren Magnus Sundquist.

– Han har kvaliteter som inte många har och kvaliteter som inte många SHL-spelare har. Han har haft ögonen på sig i tre år. Det vet jag själv eftersom jag fått samtal när jag var tränare i Tingsryd. Han förtjänar en sådan chans och det är starkt att TAIF kan fostra SHL-spelare, säger Magnus Sundquist till VXOnews.

Annons

Emil Forslund har skrivit på ett tvåårskontrakt med Brynäs IF och ansluter till klubben i Brynäs.

– Det känns jättekul och stort att få möjligheten och spela i SHL med just Brynäs IF. Speciellt med en så anrik klubb som påvisat en fin utbildning och producerat fram så många talanger. Brynäs är en klubb som ofta är med och slåss i toppen och jag ser fram mot att bli en del av det arbetet, säger forwaden.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons