unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Galen vändning av Växjö Lakers

.
.
Foto: PETTER ARVIDSON

Växjö Lakers vann fredagens genrep i Vida Arena. Laget besegrade Malmö Redhawks med 6-5 efter mål i förlängning.

Pontus Holmberg gjorde matchens första mål sex minuter in i den andra perioden. Han styrde in ett skott från Hardy Häman Aktell. Växjö Lakers tryckte på och var nära att utöka ledningen.

Men i stället vände Malmö med två snabba mål i början av den tredje perioden. Efter 6.12 i tredje perioden kvitterade Lakers genom Jack Drury, assisterad av Pontus Holmberg, men 2-2 stod sig endast i två minuter. Pathrik Westerholm gjorde därefter sitt andra mål för matchen och med två minuter och två sekunder kvar av ordinarie speltid gjorde Malmö 4-2, vilket såg ut att bli slutresultatet.

Växjö Lakers vägrade dock ge upp. Med en och en halv minut kvar reducerade Lakers genom Jakob Forsbacka Karlsson och 24 sekunder senare kom 4-4 genom Jack Drury.

Malmö gjorde 5-4 med 29 sekunder kvar men Lakers kom tillbaka på nytt och med åtta sekunder kvar av den tredje perioden gjorde Joel Persson 5-5. I förlängningen gjorde Teemu Eronen matchavgörande 6-5 till Lakers.

MISSA INTE SENASTE AVSNITTET AV LAKERSPODDEN: