Annons

Guldhjälten stannar i Lakers: ”Ett lätt beslut”

Växjö • Publicerad 29 maj 2023
Keegan Lowe.
Keegan Lowe.Foto: OLA WESTERBERG

Under Växjö Lakers VIP-kväll under måndagskvällen avslöjades en nyhet i spelartruppen. Den kanadensiske backen Keegan Lowe är klar för ytterligare två år i Lakers.

– Det var ett lätt beslut för mig att stanna i Växjö Lakers. Passionen och stödet från fansen ihop med beslutsamheten som finns i laget över att vinna gör Växjö till en speciell plats. Jag och min familj längtar efter att komma tillbaka och fortsätta bygga vidare på det vi påbörjade förra säsongen, säger Keegan Lowe till klubbens hemsida.

Annons

I truppen finns nu sju backar under kontrakt för nästa säsong.

– Keegan visade en karaktär genom hela säsongen men framförallt i slutspelet som det är svårt att hitta i dagens hockey. Keegan med precis den tuffhet och ”tough to play against”-mentalitet som är så viktig att ha i ett lag som vill vinna mästerskap. Vi är glada att få behålla den i två år till, säger sportchef Henrik Evertsson.

Sedan SM-guldet har Lakers presenterat förlängning med Robert Rosén och sex nyförvärv i Marcus och Emil Sylvegård, Arvid Hurtig, Filip Nordberg, Eric Martinsson och Emil Martinsen Lilleberg.

Lukas Bengtsson, Glenn Gustafsson, Miika Koivisto, Ludvig Claesson, Hardy Häman Aktell, Jayden Halbgewachs, Amil Krupic, Dan Sexton och Joel Kellman har lämnat Lakers.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons