Annons

Guntsch klar för ny klubb

Växjö • Publicerad 5 februari 2020
.
.Foto: KRISTER ANDERSSON

Christian Guntsch lämnade sin roll som huvudtränare i Växjö Vipers under säsongen. Nu är han klar för Lagan IBK. Han kommer att hjälpa laget i jakten på det allsvenska kontraktet.

Tränaren, som kallas för Gunde, kommer i mån av tid att vara med i ledarstaben som en hjälptränare och ett extra bollplank till övriga ledare.

– Riktigt kul att Gunde vill komma in och vara en del av vår stab de sista veckorna av säsongen. Jag och Gunde har känt varandra i många år och nu när han blev ledig och vi befinner oss i ett prekärt läge kändes det självklart att försöka få med honom på något sätt. Vi får in en ytterst kompetent ledare och en riktig innebandynörd som kommer komplettera mig och Micke mycket väl, säger huvudtränaren Viktor Gustavsson till Lagan IBK:s hemsida.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons