Hammarby numret för stort för Öster i genrepet

Växjö • Publicerad 19 juni 2022

Här saknas innehåll

Med två tidiga mål i den första halvleken kunde det Allsvenska topplaget Hammarby kamma hem segern i träningsmatchen på Visma Arena på söndagseftermiddagen.

Men matchen var jämn och Öster fick flera chanser att komma ikapp. Bland annat fick man en straff tilldelad, men som räddades av målvakten. Strax innan halvtid kunde ändå hemmalagets Adam Bergmark-Wiberg ge matchen nerv genom att kyligt placera in reduceringsmålet.

I den andra halvleken blev slutforceringen från Öster uddlös i jakten på ett kvitteringsmål och genrepet inför kommande återstart i både Allsvenskan och Superettan slutade med seger för Hammarby 1-2.

Måndagen den 27 juni fortsätter Östers jakt på uppflyttning när man möter Brommapojkarna på bortaplan.

Träningsmatchen mellan Öster och Hammarby på Visma Arena slutade 1–2.Foto: Urban Nilsson