GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Han blir ny sportchef i Öster

     Växjö • Publicerad 20 juli 2021
     Vito Stavljanin.
     Vito Stavljanin.
     Foto: PETTER ARVIDSON

     Östers IF presenterade på tisdagen en ny sportchef. Vito Stavljanin förstärker Växjöklubben. Han kommer närmast från jobbet som chefsscout i Malmö FF.

     – Östers IF har satt upp två huvudsakliga målsättningar i sin verksamhetsplan. Att föreningen 2025 skall vara ett etablerat Allsvenskt lag och en av de främsta föreningarna i landet när det gäller spelarutveckling. För att nå dessa målsättningar har vi sett ett behov av att stärka den sportsliga kompetensen i föreningen och arbeta mer strukturerat och långsiktigt med de sportsliga frågorna. Vi har därför letat efter en person med ett stort kontaktnät, en bred erfarenhet från elitfotbollen, ett stort intresse för spelarutveckling och med en stark vinnarmentalitet. Vi är stolta och glada att kunna presentera ett sånt här starkt tillskott till vår organisation och tillsammans skall vi gör allt för att föreningen skall uppnå sina målsättningar och fortsätta att utvecklas, säger klubbchef Jens Magnusson i ett pressmeddelande.

     Minboll sände presskonferensen när han presenterades, se den nedan:

     Alexander JepsenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer