Annons

Han kan återvända till Öster

Publicerad 19 juli 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

I veckan väntas Öster presentera två nya spelare, vars lön de försöker få in genom en insamling. Nu rapporterar Fotbollskanalen att ett av nyförvärven kan vara en återvändande Stefan Karlsson. Han spelar för tillfället i Djurgården men har fått begränsat med speltid sedan han lämnade Öster inför säsongen 2014.

– De vet ju om min situation och det är klart att de vill ha hem mig. Det har de väl velat sedan jag gick, utan att jag ska vara kaxig. Det är väl alltid lockande att flytta hem, för det är hemma för mig. Och en dag kommer jag flytta hem. Sen när det blir, det vet jag inte, säger han till Fotbollskanalen.

Östers tränare Thomas Askebrand har tidigare sagt att han vill ha en anfallare och en yttermittfältare eller back som kan spela på flera positioner. Stefan Karlsson är högerback som också kan spela på yttermittfältet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons