Annons

Han tar över SSL-klubben

Växjö • Publicerad 2 februari 2021
Viktor Gustavsson, FBC Kalmarsund.
Viktor Gustavsson, FBC Kalmarsund.Foto: Magnus Jansson

Viktor Gustavsson från Ingelstad är assisterande tränare i Viperskonkurrenten FBC Kalmarsund. Men nästa säsong blir han huvudtränare.

Nuvarande huvudtränare Alexander Brinkmann har meddelat att han istället ska ha en övergripande sportchefsroll på damsidan framöver. Då får Viktor Gustavsson chansen.

Annons

– Det är inget att hymla om att Niklas Nordén stod högst på så väl föreningens lista som min egen. Det hade varit skitkul att få arbeta med honom. Men när Niklas valde förbundskaptensjobbet så har föreningen varit tydlig med att man velat satsa på mig och jag har varit trygg i det oavsett vad som skrivits i media. Sedan har vi tittat på två lösningar, antingen ett delat ledarskap eller att jag blir huvudtränare och båda parter har nu landat i att det kommer bli det senare, säger Viktor Gustavsson till Barometern.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons