Annons

Här är årets stipendiater i Lakers

Växjö • Publicerad 15 mars 2024
Foto: Johan Christensen

Varje år sedan ett antal år tillbaka delar Växjö Lakers Ungdom och Länsförsäkring Kronoberg dela ut stipendier till fyra aktiva inom föreningen. Det går till spelare, ledare och domare som valts ut utifrån tydligt uppsatta kriterier som rimmar med värdegrunden samt den långsiktiga ambitionen.

Årets spelare är Emma Bild som varit med sedan tjejverksamheten startades upp och varit ett föredöme och Max Isaksson som beskrivs som en ”strålade förebild”.

Annons

Årets ledare är Marcus Johansson som på ett naturligt och pedagogiskt sätt kunnat omvandla sin erfarenhet och kunskap till föreningens aktiva spelare.

Årets domare är Casper Hammarstedt som är omtyckt av både spelare och ledare och utmärker sig ”genom sin förmåga att sprida positivitet och uppmuntran till sin omgivning”

– Årets LF-stipendiater Casper, Marcus, Emma och Max är goda förebilder för en utvecklande och välkomnande miljö på och utanför isen. Vi på Länsförsäkring Kronoberg är stolta över att vår satsning på värdegrundsarbetet tillsammans med Växjö Lakers bidrar till att ishockeyn fortsätter vara en miljö där alla kan hitta sin väg till en meningsfull, aktiv och trygg fritid – oavsett om denna är som domare, ledare eller spelare, säger Angelica Prvulovic, affärscontroller bank på Länsförsäkring Kronoberg.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons