Annons

Här är fansens favorittröja

Publicerad 9 maj 2017
Foto: LARS-GÖRAN RYDQVIST, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: LARS-GÖRAN RYDQVIST, SMÅLANDSPOSTEN

Sedan ett par dagar tillbaka har Växjö Lakers haft en omröstning via sitt twitterkonto där fansen fått chans att rösta fram lagets nya CHL-tröja.

Lakers har presenterat tre alternativ och när röstningen avslutades vann tröjan på bild nedan. Det är alltså den tröja Växjö kommer att spela i under CHL.

Annons

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sv" dir="ltr">Omröstningen är avslutad!Med 43% vann alternativ 3. Därmed är det den tröja Växjö Lakers kommer att spela i under CHL.<a href="https://twitter.com/hashtag/vaxjolakers?src=hash">#vaxjolakers</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/chl?src=hash">#chl</a> <a href="https://t.co/ZaRnoztmOP">pic.twitter.com/ZaRnoztmOP</a></p>&mdash; Växjö Lakers (@vaxjolakers) <a href="https://twitter.com/vaxjolakers/status/861945064511156225">May 9, 2017</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons