Annons

Här är ledarna i Lakers J-lag kommande säsong

Växjö • Publicerad 17 juli 2023
Vida arena i Växjö.
Vida arena i Växjö.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Växjö Lakers J-lag har börjat arbetet med kommande säsong. Nu har ledarteamen i J20, J18 och J16 spikats.

Emil Rasmussen kommer att vara ansvarig för J20-laget även nästa säsong. Han får sällskap av en ny assisterande tränare. Det är Fredrik Arvidsson som kommer från Sölvesborg i Hockeytvåan där han varit huvudansvarig. Gustav Steen fortsätter som materialförvaltare.

Annons

- Det känns inspirerande att tillsammans med spelarna få bygga vidare på årets säsong och göra grabbarna än mer redo för framtida seniorspel, säger Emil Rasmussen till Lakers hemsida.

J18 kommer att ledas av Axel Blomqvist som tidigare varit assisterande till Rasmussen i J20. Isak Tonsjö blir assisterande och därmed lämnar Johan ”Bagarn” Andersson och Matthew Lapierre . Materialförvaltare är Stefan Norbe.

- Det ska bli väldigt roligt och inspirerande att få ta ett huvudansvar för J18. Mina förväntningar är att vi ska fortsätta jobba i en positiv riktning både på individnivå samt som lag, säger Axel Blomqvist till Lakers hemsida.

I U16 blir Wille Sjöberg huvudansvarig. Vem som assisterar är ännu inte klart. Det är också klart att Martin Romö fortsätter som mental rådgivare, Robert Lis kör vidare med fysbiten och Tobias Hamberg är målvaktstränare. I ledarstaben finns även Felix Södersten som fystränare och isresurs.

Här saknas innehåll

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons