Hattrick av Anvegård när Växjö DFF vann

Växjö • Publicerad 16 juni 2018

Nykomlingen Växjö DFF är trea i allsvenskan efter dagens fina 3–0-vinst mot toppkollegan Kristianstads DFF.

Anna Anvegård, som laddat för matchen med a-landslaget, var tillbaka i klubblaget och sänkte motståndarna på Myresjöhus Arena. Hon gjorde 1–0 på straff i 19:e minuten och utökade till 2–0 tio minuter senare.

I slutsekunderna i andra halvlek gjorde anfallsstjärnan sitt tredje för dagen och spikade slutresultatet till 3–0.

Med tre nya mål klättrar Anna Anvegård till skytteligans topp i allsvenskan. Hon har nu gjort sju mål på åtta matcher.