Historisk poäng till Åby/Tjureda

Åby • Publicerad 13 november 2019
Åby/Tjureda
Åby/TjuredaFoto: LENA GUNNARSSON

Åby/Tjureda fick äntligen ta sin första poäng i elitserien. Efter stor dramatik kvitterade Filip Bringe till 4-4 i matchens absoluta slutskede.

Motala gick fram till 2-0 i första halvlek innan Filp Bringe reducerade för Åby. Tidigt i andra halvlek kvitterade samme anfallare ställningen till 2-2.

I den 60:e minuten sköt Motala 3-2 och i den 80:e kom 4-2. Andreas Lysell sköt 3-4 i den 90:e minuten. Sedan klev då alltså lagkapten Bringe fram och ordnade första pinnen för sitt Åby i den högsta serien.