Annons

Hon är Växjö DFF:s nya målvakt

Växjö • Publicerad 1 december 2021
Louise Högrell i Avaldsnes-tröja 2020.
Louise Högrell i Avaldsnes-tröja 2020.Foto: MARIUS SIMENSEN

Växjö DFF har gjort klart med en ny målvakt till nästa säsong. Det är Louise Högrell som skrivit på ett ettårskontrakt med klubben.

– Jag har hört extremt mycket bra om föreningen och är väldigt glad att få möjligheten att vara här. Växjö DFF har extrem potential och jag ser fram emot att dra på mig Växjö-tröjan nästa år, säger Louise Högrell i ett uttalande på Växjö DFF:s Facebooksida.

Annons

Louise Högrell spelade den gångna säsongen i Elitettan-klubben Morön. Hon har tidigare även spelat i Kopparbergs/Göteborg (nuvarande Häcken), på college i USA och i norska Avaldsnes.

– I Louise får vi en rutinerad målvakt som tillhör det absoluta toppskiktet i Elitettan. Ofta står hon för de avgörande och lite spektakulära räddningarna i jämna matcher, en egenskap som få besitter, säger Växjö DFF:s målvaktstränare Tonny Johansson.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons