GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Hon blir ny klubbchef i Växjöklubben

     Växjö • Publicerad 8 juli 2021
     Laura Solterbeck.
     Laura Solterbeck.
     Foto: Privat

     Laura Solterbeck efterträder Hans Ohlsson. Hon blir ny klubbchef i Växjö DFF. Solterbeck tillträder sin nya tjänst från och med augusti, enligt ett pressmeddelande från klubben.

     – Vårt val föll på Laura Solterbeck som arbetat med organisation och evenemang hos hos oss under flera år och som vi ser stor potential i som klubbchef, säger Catarina Mård Löwenadler, styrelseordförande i Växjö DFF AB i ett pressmeddelande.

     Stolterbeck har en bakgrund som fotbollsspelare och har studerat på Coaching och Sport Management på Linnéuniversitetet.

     – Jag vill tacka ödmjukast för förtroendet av alla som tillhör föreningen och ser fram emot kommande utmaningar där jag ska göra mitt yttersta för att nå våra framtida mål, säger Solterbeck i pressmeddelandet.

     Alexander JepsenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.