unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hovshagas poängkung kan SSL-debutera i derbyt

Foto: Växjö Vipers

I kväll spelar Växjö Vipers säsongens första derby mot Kalmarsund. Matchen spelas i Kalmar och det kan bli debut för 19-årige Noah Alex som plockats in från Hovshaga. Där har ha sprutat in poäng under inledningen av säsongen.

Alex satt på bänken i förra matchen mot Mullsjö. I dag öppnar tränaren Johan Schönbeck för debut.

– Jag tror att han kommer få spela idag. Vi har många spelare som riskerar att vara borta och då får vi matcha laget lite annorlunda än vad vi brukar och just nu ser det ut som att han kommer att få spela, säger Schönbeck till Innebandymagazinet.se.

Noah Alex har dubbellicens och kan spela med både Vipers och Hovshaga.

– Det är en grymt talangfull innebandyspelare som vi känner ett intresse för inför framtiden. Han finns ju i närområdet så då vill vi hjälpa honom med att ge honom chansen och bli en SSL-spelare som vi kan få nytta av i framtiden. Han kommer träna med oss och spela en del matcher, säger Schönbeck till innebandymagazinet.se.

Se kvällens heta derby på smp.se. Det är fritt för alla som är prenumeranter. Testa nu för 49 kronor och läs alla våra sajter i tre månader. Klicka här för att komma till sändningen.