Annons

HV71 vill ta efter Växjö Lakers: ”Den typen tror vi på”

VÄXJÖ • Publicerad 27 juni 2018
Lakers och HV71 är Smålandsrivaler i SHL.
Lakers och HV71 är Smålandsrivaler i SHL.Foto: Lars-Goran Rydqvist

I dagarna höll HV71 sitt årsmöte. SHL-klubbens klubbchef Agne Bengtsson avslöjade då Jönköpingslagets framtida planer med sina matcharrangemang.

– Vi måste ta reda på vad som får publiken att ta sig till arenan och vilka trender det är just nu och vilka brister som finns. Jag vill ha fler platser där folk kan ägna sig åt att äta och kolla på ishockey samtidigt. En mer nätverksmöjlig miljö helt enkelt. Just nu har vi bara ett antal begränsade sådana platser, säger Bengtsson till JP.se.

Annons

JP frågar: ”Ska inte publikens fokus ligga på ishockeyn?”

Bengtsson svarar: ”Det är klart att den ska göra. Men jag tror på kombinationen. Vi måste kunna konkurrera med de fantastiska tv-sändingarna som finns och då måste vi vara attraktiva. Om du kollar på Vida Arena (Växjös hemmaarena) så har det väldigt stora utrymmen där man kan äta buffé och samtidigt kolla på hockey. Den typen tror vi på”.

Alexander Jepsen
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons