Annons

”Jag försöker att vara så obekväm jag bara kan”

Publicerad 4 april 2016
Foto: Johan Christensen

För första gången i årets slutspel var Teemu Laakso med i laguppställningen för Växjö Lakers. I söndagens match mot Skellefteå märktes det att finländaren var tillbaka på isen. Han bidrog starkt till det fysiska spelet i lagets förlängningsseger.

– Jag tror generellt att du behöver ha mycket tuffhet och aggressivitet under ett slutspel. Det är bra både för det fysiska och det mentala spelet. Jag försöker att vara så obekväm jag bara kan, säger Teemu Laakso till Smålandsposten.

Annons

Han har hämmats av en överkroppsskada under säsongen och missat många matcher. Men tillbaka i spel med parhästen Ville Varakas såg han inte ut att ha några problem. Han gjorde det jobbigt för motståndarna från Norrland.

– Varje gång Skellefteå får pucken ska de veta att det finns någon där som kommer efter dem. Jag vet av egen erfarenhet att om någon kommer att försöka tackla dig varje gång du har pucken blir du irriterad, säger han till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons