Annons

Joel Persson är tillbaka i Växjö Lakers

Växjö • Publicerad 6 juni 2020
.
.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Nu är det officiellt att Joel Persson är tillbaka i Växjö Lakers. Backen har skrivit på kontrakt för tre säsonger framöver.

– Jag är väldigt glad över att komma tillbaka till Växjö Lakers och känner mig oerhört taggad på att få spela i VIDA Arena igen, säger Joel Persson.

Annons

Sportchef Henrik Evertsson om återkomsten:

– Det är självklart jättekul att ha Joel tillbaka i laget. Karriären har snurrat i hög fart för honom ända sedan han kom upp till oss 2017/18 men nu har han en plattform som en av de bästa offensiva backarna i Europa att stå på. Vi skall tillsammans höja den nivån ytterligare, säger sportchef Henrik Evertsson.

Persson värvades till Växjö Lakers inför guldsäsongen 2017/2018 från Kristianstad IK. Han har, sedan han lämnade Växjö för spel i Nordamerika, gjort 13 NHL-matcher och 34 AHL-matcher.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons