Annons

Klart: Här är Denis Velic nya uppdrag

Växjö • Publicerad 3 november 2022
.
.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Under onsdagen kunde Smålandsposten och Min Boll avslöja att Denis Velic var nära ett nytt huvudtränaruppdrag efter att förra året ha lämnat Östers IF. Nu har nyheten om att Velic blir ny huvudtränare för division 6-klubben Kosta IF bekräftats.

– Det känns mycket bra och inspirerande att bli huvudtränare i Kosta IF, det är ett väldigt spännande projekt som nu inleds och jag ser framemot att vara med och utveckla laget och föreningen. Det ska bli kul att jobba och verka i en miljö och verksamhet som siktar högt och jag är trygg i att jag kan vara med och bidra till att utveckla föreningen, säger Denis Velic.

Annons

Målsättningen är att Kosta IF från och med nästa år ska börja klättra i divisionerna.

– Vi vill bygga en fungerande förening som över tid ska skapa goda förutsättningar för barn, unga och vuxna att spela fotboll i en välkomnande och utvecklande miljö. Att vi nu får in Denis som huvudtränare ger oss en väldigt bra grund för att inleda arbetet för att få Kosta IF att växa på bredden och på höjden, säger Emil A Jansson, ordförande i Kosta IF.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons