Annons

Klubben ber om ursäkt efter grinig match

Publicerad 30 april 2016
Foto: Filip Sjöfors, SMålandsposten
Foto: Filip Sjöfors, SMålandsposten

Under fredagskvällen spelade Hovshaga hemma mot Gransholm i division 4 Elit Östra. Bortalaget vann matchen med 3-2 men det är inte resultatet som det snackas om efteråt.

Hovshaga skriver på sin hemsida att laget inte kunde hålla humöret under kontroll och att de fick tre utvisningar under matchen, däribland på tränaren Peter Ljung. Nu väljer klubben att be om ursäkt.

Annons

"Sportgruppen vill be om ursäkt för lagets uppträdande under matchen. Det är ett beteende som publiken i allmänhet och ungdomarna i synnerhet inte ska behöva bevittna, oavsett vad som sker på planen", skriver de på sin hemsida.

Förutom tre röda kort fick de också gula kort för protester och dåligt uppträdande. Klubben skriver att " visst kan man ifrågasätta något eller några domslut - kanske fick HAIF lite väl många tveksamma situationer emot sig - men att skylla på någon annan än sig själv efter det här uppträdandet är ovärdigt. Laget behöver rannsaka sig själva och förhoppningsvis var det sista gången vi såg något sådant."

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons