Annons

Kontraktet uppsagt: ”Klart det påverkar”

Publicerad 8 januari 2019
Genrebild.Foto: Urban Nilsson

För en tid sedan tvingades Hammarby Bandy att säga upp alla spelarkontrakt. Klubben hotas av konkurs, vilket påverkar Åby/Tjureda-produkten Jesper Jonsson.

– Klart att det påverkar. Även om man inte vill att det ska påverka så påverkas man av det. Man spelar bandy för att man tycker det är det roligaste man vet, men samtidigt är det inte kul att få ett besked att man blir uppsagd mitt i en säsong. Det har varit mycket snack inom laget där vi har ventilerat tankar och känslor om det här, säger Jesper Jonsson till Smålandsposten.

Annons

Rottnekillen berättar att han har intresse runt sig men att han inte tagit något beslut om sin framtid.

– Den här säsongen har jag hela tiden haft som mål att spela i Hammarby, men sen är det ingenting jag kan sitta och lova för jag vet inte hur de andra spelarna tänker heller. Försvinner det fyra–fem stycken är det klart man kanske kommer omvärdera en sån tanke.

Alexander Jepsen
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons