Annons

Lakers bekräftar förändringar på ledarsidan

Publicerad 15 april 2016
Foto: Johan Christensen
Foto: Johan Christensen

Nu bekräftar Växjö Lakers att Jörgen Jönsson kommer stå i Lakers bås som assisterande tränare nästa säsong. Samtidigt står det klart att Nicklas Rahm lämna för nya utmaningar.

- Vi vill verkligen tacka Nicklas Rahm för de här sju säsongerna. Först två som spelare och sedan fem som ledare. Nicklas har varit en stor del av den framgång som rönts under de här åren och kommer givetvis saknas oss, säger Henrik Evertsson till klubbens hemsida.

Annons

Med Jörgen Jönsson som ersättare får Växjö Lakers en välmeriterad hockeyspelare som är en av nio spelare som valt in i Svensk Hockeys Hall of Fame. På meritlistan finns fem SM-guld, två OS-guld och två VM-guld. Som tränare har Jörgen Jönsson ingått i Färjestads ledarstad och som huvudtränare för division 1-klubben Forshaga IF.

- Jörgen är en av Svensk hockeys största vinnare. Han har egentligen alla egenskaper för att bli en lika framgångsrik tränare. Vi är otroligt glada att de kommande två åren få dra nytta av Jörgens hockeyöga och ledaregenskaper, säger Henrik Evertsson till klubbens hemsida.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons