Lakers föll borta mot Skellefteå

Växjö • Publicerad 19 november 2021
Skellefteås Linus Karlsson gör 2-1 på Växjös målvakt Adam Åhman.
Skellefteås Linus Karlsson gör 2-1 på Växjös målvakt Adam Åhman.Foto: OLA WESTERBERG

Växjö Lakers förlorade torsdagens bortamatch mot Skellefteå AIK med 5-3.

Växjö inledde bäst och tog ledningen efter 75 sekunders spel genom Hardy Häman Aktell. Men sedan tog Skellefteå över och gjorde två mål i den första periden.

I den andra perioden kvitterade Tobias Rider för Växjö Lakers men Skellefteå var det bättre laget och kunde några minuter senare ta ledningen igen.

I den tredje perioden gjorde Skellefteå ytterligare två mål och ledde med sex minuter kvar av matchen med 5-2. Lakers lyckades få in ett reduceringsmål av Pontus Holmberg men kom inte närmare än så.