Lakers föll med uddamålet

Oskarshamn. • Publicerad 3 september 2020
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: ANDREAS SANDSTRÖM

Växjö Lakers träningsmatchade på torsdagen borta mot Oskarshamn och förlorade med 2-3.

Oskarshamn tog ledningen med 1-0 genom Jan Ordos. Lakers kvitterade när Martin Lundberg petade in 1-1. Med bara sekunder kvar av de första 20 minuterna kom Joakim Thelin fri och var klinisk i sitt avslut. 2-1 till IKO efter den första perioden. Under mellanakten kvitterade Lakers när Marcus Sylvegård snyggt satte 2-2, siffror som stod sig in i den tredje perioden.

Väl där återtog hemmalaget ledningen. 3-2 genom Kim Strömberg på en styrning i powerplay. Lakers fick ett gyllene läge att kvittera med 1:35 kvar. Emil Pettersson fick chansen när Lakers tilldömdes ett straffslag. Forwarden brände möjligheten.