Växjö • Publicerad 28 november 2019
Lakers föll hemma mot HV71.
Lakers föll hemma mot HV71.Foto: Jonas Ljungdahl

Växjö Lakers föll på torsdagskvällen hemma mot HV71 med 2-4.

I den första perioden visade gästerna från Jönköping upp ett imponerande spel. Samtidigt lyckades Lakers inte med någonting. 0-4 efter 20 minuter var knappast orättvist, även om hemmakeepern Erik Källgren troligen borde ha tagit minst två av puckarna.

I mellanakten var det bara Lakers som lyckades hitta nät. Marcus Davidsson reducerade till 1-4. Lakers spelade upp sig något men inte mycket.

I tredje var hemmalaget bättre och påhittigare i sitt anfallsspel. Ilari Melart - vem annars - såg till att Lakers kom ännu lite närmare då han sköt 2-4 efter 43:23.

Några fler mål blev det inte och Lakers fick se sig besegrat.

HV71:s fullträffar sköts av Anthony Camara, Simon Önerud, Alexander Bergström och Nils Andersson.