Örebro • Publicerad 26 december 2020
Lakers föll i Örebro.
Lakers föll i Örebro.Foto: JOHAN BERNSTRÖM

Växjö Lakers föll på lördagen borta mot Örebro med 2-6.

Örebro fick en flygande start när Robin Salo sköt 1-0 efter 03:15. Växjö Lakers skulle sedan kvittera, nio minuter senare när Jack Drury styrde en puck efter ett backskott från blå av Miika Koivisto. Gästernas glädje blev dock kortvarig. Två minuter senare ordnade Daniel Muzito-Bagenda 2-1, siffror som stod sig efter 20 minuter.

Under mellanakten var det hemmalaget som utökade sin ledning när Robert Leino nätade. Tidigt i andra tände Hardy Häman Aktell ett hopp för Lakers när han reducerade till 2-3.

Men sen var det mest Örebro för hela slanten. 4-2, Emil Larsson, 5-2, Robin Kovacs och 6-2, Elias Ekström i öppen kasse.