Lakers förlorade första matchen – Rosén målskytt i comebacken

Växjö • Publicerad 13 augusti 2020
.
.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Efter 153 matchfria dagar har Växjö Lakers nu inlett den nya säsongen. Under torsdagen mötte Lakers Rögle på hemmais men försäsongens första match slutade med förlust.

Den första perioden blev mållös trots flera utvisningar och hård press från Rögle. I den andra perioden gjorde Rögle två mål genom Érik Gélinas och Craig Schira, vilket blev avgörande för matchen.

Robert Rosén reducerade till 2-1 efter att ha assisterats av Richard Gynge och Emil Pettersson men Lakers fick lämna isen med förlust.