Annons

Lakers gör förändringar på ungdomssidan

Växjö • Publicerad 15 januari 2023
Växjö Lakers.
Växjö Lakers.Foto: Johan Christensen

Växjö Lakers genomför förändringar inom ungdomsverksamheten inför kommande säsong. Syftet med förändringarna är att den sportsliga verksamheten ska fortsätta utvecklas och växa och att den röda tråden genom hela ungdoms- och juniorverksamheten ska stärkas ytterligare.

Stefan Bild har under nio års tid arbetat på Växjö Lakers. Från och med den 1 maj blir han kansli- och administrationsansvarig för både junior- och ungdomsverksamheten.

Annons

Förre spelaren Wilhelm Sjöberg har de senaste två åren varit huvudtränare i föreningens U15/U16-lag. I maj blir han ungdomsansvarig och kommer att ansvara för den sportsliga utvecklingen i föreningen. Ny huvudtränare för U16 blir Matthew Lapierre som de senaste åren har arbetat i klubben. Han kommer utöver tränaruppdraget även att fortsätta som en resurs med olika funktioner i föreningen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons