Lakers kammade noll i Luleå

Publicerad 15 november 2016

Växjö Lakers förlorade tisdagens match borta mot Luleå med 4-2. Den första perioden innehöll få målchanser och låg intensitet. Men det skulle höjas i slutet då Växjö Lakers kunde ta ledningen genom Geoff Platt, som dundrade in 1-0 i högra krysset.

I andra perioden skulle Luleå dock både kvittera och gå upp i ledningen. Inom periodens första tio minuter gjorde hemmalaget tre mål, varav två i powerplay, och de gick upp till en ledning på 3-1. Men Lakers skulle revanschera i sitt powerplay, genom Dennis Everberg som styrde in Cory Murphys tunga skott.

I tredje perioden utökade Luleå sin ledning till 4-2, vilket också blev slutresultatet.