Lakers kan fira ännu en vinst

Växjö • Publicerad 30 december 2020
201230 Växjös Hardy Häman Aktell jublar med lagkamrater efter ishockeymatchen i SHL mellan Malmö Redhawks och Växjö den 30 december 2020 i Malmö.Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / PA0145Foto: PETTER ARVIDSON

Under onsdagskvällen möttes Malmö Redhawks och Växjö Lakers. Det blev vinst för Lakers med 2-6.

Lite mer än halvvägs in i första perioden nätade Jack Drury för fjärde matchen i följd. Veleno kvitterade snabbt (1-1).

Mellan matchminut 9 och 12 i period 2 satte Lakers tre mål. Redhawks tycktes aldrig hämta sig från detta (1-4).

Vainio utökade sedan ledningen tidigt i sista perioden. Sylvegård reducerade med 5 minuters matchtid kvar. Två minuter senare satte Pettersson matchens sista mål. Matchen slutade 2-6.

Lakers har vunnit tre av tre möten mot Malmö den här säsongen, skriver SHL.