Annons

Lakers Lakejer intar Globen

Publicerad 14 april 2017
Foto: LARS-GÖRAN RYDQVIST, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: LARS-GÖRAN RYDQVIST, SMÅLANDSPOSTEN

Nästa lördag, den 22 april, spelar Växjö Vipers en historisk SM-final i Globen. Nu står det klart att laget får starkt stöd av Växjö Lakers supporterklubb Lakers Lakejer.

– Vi ska inta Globen och skapa en stämning som aldrig tidigare skådats inom innebandyn. Nu när Vipers kommer spela SM-final inför 15 000 åskådare så ska vi Lakejer som har möjlighet göra vårt yttersta för att ge Vipers det stöd dem behöver, säger Coffe Mattisson, klackledare för Lakers Lakejer, i ett pressmeddelande.

Annons

Det unika samarbetet med klubben och supporterklubben ska stötta laget mot klubbens första SM-guld.

– Helt fantastiskt att Vipers kommer få hjälp av Lakers Lakejer, enligt mig Sveriges i särklass bästa hockeyklack. Deras stöd tillsammans med våra ca 1 000 tillresta supportrar kommer skapa en magisk känsla i Globen. Det är först nu när Vipers är i final som allt kommer göras på riktigt, säger Växjö Vipers klubbchef Stefan Angeskog i pressmeddelandet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons