Växjö • Publicerad 11 oktober 2018
Växjö Lakers.
Växjö Lakers.Foto: Lena Gunnarsson

Växjö Lakers besegrade på torsdagen Malmö på hemmaplan med 1-0.

Växjö Lakers tog ledningen i den första perioden. 1-0 ordnade Linus Fröberg, i powerplay, efter en fin passning från Austin Ortega. Under mellanakten hade hemmalaget en 2-0-puck i nät. Men Martin Lundbergs nick godkändes inte av domartrion.

Efter två perioder var ställningen således 1-0 till Lakers.

I den tredje perioden hade Lakers ytterligare en puck i mål. Även denna gång dömdes det bort. Malmö plockade under matchens två sista minuter ut sin målvakt och skapade då massivt tryck i Lakers zon. Men något mål blev det aldrig. Lakers 1 – Malmö 0.