Växjö • Publicerad 5 december 2019
Erik Josefsson firar sin fullträff.
Erik Josefsson firar sin fullträff.Foto: Jonas Ljungdahl

Växjö Lakers besegrade på torsdagen Örebro hemma med 2-0.

Närkingarna förde spelet under inledningen av matchen. Men det var Växjö Lakers som kom ur den första perioden i ledning.

Lagkapten Erik Josefsson såg till att ställningen var 1-0.

Under mellanakten spelade VLH upp sig. Laget fick flera chanser i spel med en man mer på banan och till slut även utdelning.

Efter 32:18 tryckte Jakob Forsbacka Karlsson in 2-0, vilket var ställningen efter 40 spelade minuter.

I slutperioden kom en forchering som inte gav utdelning av Örebro. Viktor Andrén höll sin nolla och Växjö Lakers höll undan.