unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lakers tappade – noll poäng mot Djurgården

Foto: ANDREAS L ERIKSSON

Djurgården på Hovet i Stockholm är inte något drömmotstånd för Växjö Lakers i SHL. I lördagens match mellan lagen hade Lakers ledningen i början av tredje perioden, men Djurgården vände. Det blev förlust med 2–3 för Växjö Lakers.

Robert Rosén och Jack Drury gjorde Lakers mål. Fullträffen från den sistnämnde betydde 2–1-ledning i början av tredje perioden, men två utvisningar kostade matchen. När Martin Lundberg åkte ut satte förre Lakersforwarden Dominik Bokk 2–2 och när Andrew Calof satt på botbänken satte Tobias Ekberg Djurgårdens segermål.

Det blev alltså tre poäng för Lakers i veckans två matcher. Nu går färden hem till Småland. På torsdag väntar Malmö i Vida Arena.