Annons

Lakers uppges jaga NHL-spelare

Publicerad 29 april 2016
Foto: Johan Christensen
Foto: Johan Christensen

NHL-meriterade Dennis Everberg har bestämt sig för att flytta hem till Sverige igen. Efter spel i Colorado Avalanche, där det har blivit 12 poäng på 70 matcher, siktar 24-åringen på spel i SHL nästa säsong.

– En 24-åring som har spelat i NHL och vill komma hem är intressant för många klubbar, säger agenten Martin Nilsson till Helsingborgs Dagblad.

Annons

Dennis Everberg och hans agent för just nu en dialog med flera klubbar och en av dem ska, enligt uppgifter till Helsingborgs Dagblad, vara Växjö Lakers.

– Det får du ta med de enskilda klubbarna. Jag kan bara säga att det finns många föreningar som är intresserade. Nu ska vi fundera och tänka lite för att hitta klubben där Dennis kan få den rätta rollen och bäst utvecklingsmöjligheter, säger Martin Nilsson till Helsingborgs Dagblad.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons