Annons

Lakers värvar center: ”Känns riktigt bra att jag ska få stå på rätt sida nu”

Växjö • Publicerad 4 maj 2024
Sebastian Strandberg lämnar Linköping för Växjö.
Sebastian Strandberg lämnar Linköping för Växjö.Foto: PETER HOLGERSSON

Växjö Lakers har presenterat sitt första nyförvärv inför den kommande säsongen. Det är 31-årige tvåvägscentern Sebastian Strandberg som har HV71 som moderklubb och kommer närmast från SHL-konkurrenten Linköping.

Sebastian Strandberg som är född på Visingsö vann TV-pucken med Småland säsongen 2008/2009 och har spelat tolv säsonger i SHL. Han har även spelat hockey i Danmark och Nordamerika.

Annons

– Jag är väldigt glad och exalterad för att representera Växjö Lakers de kommande två åren. Jag ser fram emot att dra på mig Växjö-tröjan och åka in i Vida Arena. Det har alltid varit otroligt tuffa bortamatch mot Växjö Lakers, så det känns riktigt bra att jag ska få stå på rätt sida nu, säger han i ett pressmeddelande.

Växjö Lakers har följt Sebastian Strandberg under en längre tid men det är först nu det har funkat att få till en övergång.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons