Annons

Lakers vd lämnar klubben

Jon Bergsjö lämnar Växjö Lakers. SHL-klubben är nu på jakt efter en ny vd.
Växjö • Publicerad 2 september 2020
Vida Arena.
Vida Arena.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Efter drygt ett år som vd för Växjö Lakers lämnar Jon Bergsjö klubben. Han kommer i stället att gå tillbaka till sin tidigare arbetsgivare och blir vd för Sweden Rock Festival.

- Det har varit ett väldigt roligt och lärorikt år för mig här på Växjö Lakers. En säsong som både har gått upp och ner sportsligt men även inneburit en helt ny utmaning på grund av Corona-situationen. Även om jag har valt att anta en ny utmaning kommer jag att följa Växjö Lakers på nära håll och ser väldigt positivt på framtiden för klubben som står sig väldigt starkt, säger Bergsjö till Lakers hemsida.

Annons

Ordförande Anna Arvsell berättar att klubben nu söker efter en ny vd. Bergsjö kommer att finnas kvar till årskiftet. Sedan slutar han.

- Vi tackar Jon för ett mycket väl utfört arbete och önskar honom all lycka till i framtiden. Vi ser tillbaka på ett år som inte varit som vanligt i många aspekter men vi blickar nu framåt och ser med tillförsikt på rekryteringen av Jons efterträdare. Vi har en stark organisation med fantastiska medarbetare så jag känner mig trygg med att vi fortsätter i samma goda anda som tidigare, säger Arvsell.

Alexander JepsenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons