Annons

Lakersbacken fick puck i bakhuvudet – förd till sjukhus

Ishockey • Publicerad 25 oktober 2023
Eric Martinsson har fått en puck i huvudet och lämnar arenan.
Eric Martinsson har fått en puck i huvudet och lämnar arenan.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Eric Martinsson tillhör de Lakersspelare som täcker flest skott. 15 sekunder in i matchen mot Frölunda täckte han det som kan bli det sista skottet på ett tag. Pucken träffade bakom örat, Martinsson gick ner på knä, reste sig för egen maskin och åkte sedan snabbt ut från isen och tog sig vidare ut i omklädningsrummet.

– Vi har inte hört någonting om hur det är med honom men han var vid hyfsat god vigör när han lämnade. Han är nere på sjukan och får det sytt och undersökt, säger Växjö Lakers assisterande tränare Fredrik Hellgren efter matchen som Lakers vann med 3–0.

Annons

Oturen fortsätter att förfölja Lakers och dess spelare. Redan 13 omgångar in i SHL har Adam Åhman skadats efter att ha träffats av en puck på träning och Noah Östlund efter att ha träffats av en puck i ansiktet under matchvärmningen mot Modo förra veckan. Och så nu Eric Martinsson.

– Det är surt, för vi behöver naturligtvis varenda spelare. Snart måste oturen ebba ut och lyckan börja grina oss lite i ansiktet istället, säger Fredrik Hellgren.

Daniel EnestubbeSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons