Annons

Lakersbacken startar podcast

Växjö • Publicerad 23 oktober 2018
Växjö Lakers.
Växjö Lakers.Foto: Filip Sjöfors

Oliver Bohm har sedan han kom till Växjö Lakers blivit en stor profil. Backen är borta från spel till åtminstone december på grund av skada. Men då passar han på att presentera sin nya satsning vid sidan om hockeyn.

Han startar podcasten ”Oss idrottare emellan”, där han ska intervjua olika profiler från Växjöområdet. I premiäravsnittet träffar han lagkompisen Joel Persson och sedan väntar avsnitt med Växjö DFF:s Jennie Nordin och Katlynn Fraine, David Johannesson från Öster, travkusten Hans Crebas samt golfproffset Alexander Björk.

Annons

"Vi går igenom deras karriärer och diskuterar främst det mentala, hur man lyckas med sin sport men också generellt hur de ser på det ämnet. Anledningen till att jag gör detta är just det, jag ville ha något att pyssla med när jag kom hem från hallen, det kommer bli 5 avsnitt till att börja med för att se om det är något som jag tycker är kul och om själva konceptet funkar”, skriver Oliver Bohm på sin Instagram.

Podcasten finns där poddar finns.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons