Annons

Lakersduo åker på landslagsläger

Ishockey • Publicerad 28 juni 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: MARCUS ERICSSON

Mellan den 26 och 31 juli samlas landslaget för 17–åringar på ett läger i Falun. Två spelare som tillhör Växjö Lakers är uttagna. Det handlar om Albin Laksonen och Noa Bräutigam.

– Jag har tagit ut en trupp på 46 spelare som ser väldigt intressant ut. Vissa har varit med hela U16 året och andra är helt nya i dessa sammanhang. 07-kullen överlag känns extremt spännande. Eftersom jag är ny på min post så har jag lagt väldigt mycket tid på att se dessa spelare i matchsituationer, nu ska det bli väldigt roligt att få lära känna de som människor och stoppa in de i vår miljö. Det kommer att bli en intensiv vecka med 3 matcher, teori, fys och en hel del annat som de ska få ta del av, säger förbundskapten Thomas Paananen i ett pressmeddelande.

– Detta blir också startskottet för en väldigt rolig säsong där jag tror att många framtida stjärnor kommer att ta stora steg i sin utveckling.

Alexander JepsenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons