Annons

Lakersmålvakten nobbade drömkontrakt i NHL

Växjö • Publicerad 14 september 2018
Foto: Lena Gunnarsson

Viktor Andrén gjorde stor succé under slutspelet i våras. Efter att ha varit en starkt bidragande faktor till Växjö Lakers SM-guld erbjöds han ett drömkontrakt - i NHL. Men målvakten valde att tacka nej och fortsätter i Växjö Lakers.

– Jag är inte färdig med SHL. Att åka över bara för att åka över, eller att sticka på vinst och förlust, känns inte bra. Jag vill ha mer att stå på innan jag åker. Jag kände ganska tidigt att jag inte hade gett mig den ärliga chansen när situationen dök upp. Det är ingen mening att åka bara för att det dyker upp intresse. Om man ska åka över ska det finnas en ärlig chans att slå sig in i NHL, annars är det ingen mening, säger han till Expressen.

Andrén berättar också att han vill bevisa att det inte vara någon tillfällighet att han var bra under de fyra finalmatcherna.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons