Annons

Lakersstjärnan om tuffa beslutet

Växjö • Publicerad 10 september 2018
Foto: Smålandsposten

I början av maj blev Niclas Burström klar för Växjö Lakers efter en säsong i KHL. Innan dess har den 27-årige stjärnbacken tillhört Skellefteå AIK och spelat J18, J20 och A-lag med två SM-guld som följd i klubben.

Många trodde att det var till Skellefteå Burström skulle återvända när det blev känt att han skulle lämna Ryssland. Därför kom övergången till Växjö Lakers som en chock för många i hockeysverige och fans i Skellefteå har kritiserat beslutet. Men Burström själv ångrar det inte.

– Jag funderade länge, men nu är jag trygg i mitt beslut. Det var väl det som kändes bäst. Det var väl både det hockeymässiga och det privata, så när chansen dök upp så kändes Växjö som det bästa valet för mig och min sambo. Det kändes bra helt enkelt, säger Burström till Betsson.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons