Annons

Lokala klubbar inleder samarbete

Växjö • Publicerad 29 september 2021
.
.Foto: URBAN NILSSON

Amo Handbollsklubb inleder ett samarbete med Växjö HF. Samarbetet handlar om utbyte av spelare i seriespelet. Amo spelar i allsvenskan och Växjö HF i division 2 södra.

”Växjö HF leds i år av rutinerade Peter Hedin och Pär Söderqvist och spelar i division 2 södra och genom samarbetsavtalet ser vi en fördel med att vid behov kunna bredda träningsgruppen vid tillfälle, kunna få matchtid för spelare behov samt eventuellt ha tillgång till fler spelare med kort varsel om skador eller sjukdomar dyker upp under säsongen. Vi ser också en fördel i att vid tillfälle kunna ha samträningar och att erbjuda lovande spelare i Växjö HF träningstillfällen med elittruppen. Hur samarbetet utvecklar sig ansvarar ledarstaberna i respektive förening för”, skriver Amo på klubbens hemsida.

Amo samarbetade med Vetlanda HF under förra säsongen.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons