Annons

Ludwig Persson klar för ny klubb

Växjö • Publicerad 13 januari 2020
Foto: Lena Gunnarsson

Ludwig Persson lämnade Växjö Vipers under säsongen. Nu är han klar för spel i Hovshaga AIF.

– Sen jag la av med min elitkarriär med Växjö Vipers så har jag saknat att tillhöra ett lag och en gemenskap igen. Och med tanke på att jag inte riktigt har orken eller motivationen att spela i SSL, så kändes HAIF det som det rätta valet, säger han till klubbens hemsida.

Annons

Ludwig Persson har Hovshaga AIF som moderklubb och i laget spelar även hans bror.

– Det ska bli riktigt roligt att få spela med min broder. Vi har inte många matcher ihop sen innan, och äntligen så får familjen och släkten se oss i samma lag. Så det ska givetvis bli fantastiskt kul.

Ludwig Persson har spelat sju säsonger i Hovshaga AIF och sju säsonger i Växjö Vipers. Däremellan gjorde han några säsonger i IBK Vöikers.

– Det känns ju självklart oerhört bra, vi får in ett kraftpaket som kommer vara väldigt nyttig ur många perspektiv. Imponerad av hans kravbild på sig själv och på laget, Tiderman kommenterar övergången

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons