Annons

Magnus från Växjö blir ny assisterande förbundskapten

Växjö • Publicerad 1 februari 2022
Magnus Sandberg brinner för speedway, nu har han utsetts till assisterande förbundskapten i Svemo.
Magnus Sandberg brinner för speedway, nu har han utsetts till assisterande förbundskapten i Svemo.Foto: MAXIM THORE

Magnus Sandberg från Växjö blir assisterande förbundskapten för Svenska Motorsportsförbundets ungdomslag, förare mellan 12 och 16 år. Det rapporterar Smålandsposten.

Magnus Sandberg arbetar i dag som kanslist i Alvesta SK och har tidigare haft liknande tjänster i Växjö Lakers, Växjö Vipers och Växjö DFF.

Annons

– Det ska bli kul med en ny utmaning och jag ser fram emot att få jobba med ungdomarna. Men det jag ser som den största utmaningen är att få fler att vilja börja köra speedway och få alla klubbar att förstå att det är i den änden vi måste börja bli bättre på om speedwayen ska framåt, säger Magnus Sandberg till Smålandsposten.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons